BY CLAIRE

De interesse voor interieur heb ik van huis uit meegekregen. Ik ben er altijd al mee bezig geweest. Al van kinds af aan ben ik bezig met het veranderen en verschuiven van meubels in mijn kamer. Overal waar ik kom, doe ik ideeën op. In magazines, maar ook op Instragam en Pintererst, in restaurants, musea en op straat kan ik mij laten inspireren.

Belangrijk vind ik dat in een huis lekker geleefd kan worden. De indeling van het huis moet goed zijn, de ruimtes op elkaar afgestemd en de materialen voor gebruik gedurende langere tijd.

Een combinatie tussen oud en nieuw spreekt mij zeer aan. Met het creëren van een juiste balans tussen verschillende stijlen, materialen en kleuren is het iedere keer de uitdaging om te komen tot een uniek, warm, gezellig en leefbaar huis.

De samenwerking met klanten die allemaal eigen wensen hebben, maakt mijn werk zo leuk! Ik vind het hartstikke leuk dat ik mensen kan inspireren en blij kan maken met een nieuwe inrichting. Als mijn klanten zich weer thuis voelen, geeft mij dat een fantastisch gevoel.

Anne Claire Hooykaas

BEL

voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek. Op basis van jouw wensen, planning en budget maak ik graag een plan van aanpak en een op maat gemaakte offerte.

06-50876306

MAIL